ما ملت شهادتیم (ترور محسن فخری زاده)
بعد از ظهر جمعه ۷ آذر ماه عناصر تروریست مسلح رو حامل محسن فخریزاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند و این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و جهاد ت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
?بیوگرافی
تاریخ تولد: ۱۳۳۶
محل تولد: قم
اهل: مهاباد اصفهان
تاریخ شهادت: ۷ آذر ماه ۹۹
محل شهادت: آبسرد دماوند
?قدرتمندترین افراد جهان
نام محسن فخری زاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
?دانشمند ارشد وزارت دفاع
فخری زاده تحت عنوان “دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)” در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
?نحوه ترور و شهادت
در این اقدام تروریستی، ابتدا یک دستگاه خودرو نیسان در میدان خلیج فارس آبسرد در حین عبور خودر دانشمند هسته ای کشورمان خود را منفجر میکند و سپس عامل بعدی اقدام به تیراندازی رگباری کرده که در پی آن یکی از محافظان شهید فخری زاده ۴ تیر خورده و آقای محسن فخری زاده نیز در پی انفجار و اصابت تیر پس از انتقال با بالگرد بیمارستان شهید شد.
?ترور دانشمند
او تنها دانشمندی بود که در یک برنامه از او نام برده بود رسانه های اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی یک بار در سال های گذشته شکست خورده بود.
?۲ پروژه مهمی که شهید فخریزاده به سرانجام رساند
?از مهمترین پروژههایی که توسط شهید فخریزاده و تیمش به نتیجه رسید، پروژه تولید “اولین کیت ایرانی تشخیص کرونا” بود که سازمان تحت امرش با نظارت مستقیم این شهید عزیز سرانجام بعد از تلاشهای فراوان در ابتدای سال جاری موفق به تولید این کیت شدند.
?این کیت از نظر کیفیت و سطح فناوری بهکار رفته در سطح استانداردهای روز دنیا قرار داشته و هماکنون در بیمارستانها مورد استفاده قرار دارد و در واقع با تلاشهای شهید فخریزاده و سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع نام کشورمان جزو معدود تولیدکنندگان این کیتهای پیشرفته ثبت شده است.
?غیر از کیت تشخیص کرونا، پروژه بسیار حساس و مهم “تولید واکسن کرونا” نیز توسط شهید فخریزاده و تیمش از مدتهای پیش کلید خورده بود.
?پروژه تولید واکسن کرونای ایرانی با تلاشهای شبانهروزی این شهید به نتایج بسیار خوبی رسیده و هماکنون واکسن تولیدشده توسط سپند، به مرحله تست انسانی رسیده و در آستانه حصول نتیجه قرار دارد.
جان پدر کجاستی؟❤
بلبلی خون دلی خورد و گلی حاصل کرد
باد غیرت به صدش خار پریشاندل کرد
قرّهالعین من آن میوهی دل یادش باد
که چه آسان بشد و کار مرا مشکل کرد
آه و فریاد که از چشم حسود مه چرخ
در لحد ماهِ کمان ابروی من منزل کرد
از جمله غزلهای حافظ که هیچگاه نمیتوانستم با آن ارتباط برقرار کنم، همین غزل بود… تا این که چند روز پیش، این پیامکِ پدری افغانستانی در گوشیِ فرزندِ از دست رفتهاش را دیدیم:"جانِ پدر کجاستی؟”
تازه فهمیدم که غزل حافظ در فراقِ فرزندِ منزل کرده در لحدش، از عارفانهترین غزلیات اوست… راستی کدام عشق است که شبیهتر از مهرِ پدر و مادر به عشق الهی باشد؟! مگر نه این است که عشق متعالی یعنی قلبِ صنوبریات در بیرون از خودت بتپد؟ بیچشمداشتِ هیچ پاسخی!…
بغضی که در این پیامک است، در افسانهی عشق فرهاد نیست. نمیدانم چرا از مهر پدر و از ایثار مادر، منظومهها نساختهاند؟!
و چنین تقدس عظیمی را امروز به داروینمسلک ها سپردهاند تا بیشرمانه بگویند: “مهر پدر و عشق مادر، چیزی جز تمایلِ خودخواهانهی آنها برای تداومِ خودشان در فرزند نیست"… این نگاه نیز نهایتا انسانِ آینده را بیرحم خواهد کرد… شاید بیرحمتر از تروریستهایی که میوهی دل پدر را نرسیده چیدند…
#جان_پدر_کجاستی
#دانشگاه_کابل