نحسی ماه صفر؛ حقیقت یا خرافه؟؟؟
?در دو ماه محرم و صفر به دلیل مصیبتهای وارده بر خاندان نبوی، پیروان اهل بیت(علیه السلام) عزادار هستند اما این عزاداری به معنی نحسی نیست.
?مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی در ابتدای کتاب المراقبات خود درباره ماه صفر گفته است که نحس بودن در ماههای اسلامی وجود ندارد، بلکه این نحسی را ما فقط در برخی از ساعات داریم که میگویند از انجام امور خیر و مبارک اجتناب کنید. به همین سبب حق نداریم ماه صفر را نحس بدانیم، چرا که این نحسی خرافه و بدعتی غلط است که از شامیان به ارث رسیده است.
?پس از ورود کاروان اسراء به کوفه و شام، مردم آن بلاد، آنها را خارجی خواندند و بسیار مورد آزار و اذیت قرار گرفتند و مصیبتهای بسیاری در دربار یزید لعنت الله علیه بر آنها وارد شد، به همین جهت این ماه را نحس میدانیم، اما همانطور که گفته شد ماه صفر نیز مانند دیگر ماهها رقم خورده و نحسی ندارد. البته باید در نظر داشت که در دو ماه محرم و صفر بنا به شهادت ائمه اطهار (علیهم السلام) و مصیبتهای خاندان نبوی، اهل بیت (علیهم السلام) عزادار هستند، اما این عزاداری به معنی نحسی نیست و شامیان در بدعتی اشتباه جعل حدیث کردند و ماه صفر را نحس محسوب کردند.
?ماه صفر به خاطر خرافاتی که وجود دارد، آن را نحس مینامند، وگرنه این ماه الهی به دلیل مصیبتهای سنگینی که بر اهل بیت (علیهم السلام) وارد شده، سخت است و میگویند هم درد با ائمه اطهار (علیهم السلام) باشید. همچنین سفارش شده در این ماه فراوان صدقه بدهید و دعای ماه صفر را بخوانید.
?روایت نحسی ماه صفر به دلیل هجمه افکارهای عمومی است و نه ماه صفر و دیگر ماه های سال نحوستی ندارند و این روایات از انحرافات دین است.